Nu nog een leuke man!

Vriendinnen Annette (31) en Denise (29) hebben het helemaal voor elkaar: een leuke baan, een fijn huis en een gezellige vriendenkring. Het enige dat nog ontbreekt, is de prins op het witte paard. Want hoezeer ze ook van hun single bestaan genieten, de dames willen graag een leuke man met wie ze een gezin kunnen stichten.

Annette en Denise

Annette en Denise

Aan aandacht geen gebrek, maar volgens de meiden zijn alle leuke mannen al bezet. ‘Of gescheiden en met kinderen’, zegt Denise. ‘Dat lijkt me best lastig, dus ik kies daar niet bewust voor. En als ik toch verliefd word op zo’n man? Ja, dan moet ik maar zien hoe het komt.’ Annette laat zich minder afschrikken door het kroost uit een vorige relatie. ‘Ik heb al eens een vriend met een zoontje gehad. Met z’n drieën hadden we het heel gezellig, maar als partners samen ging het minder goed.’

Stedentripje
De vriendinnen hebben elkaar ontmoet via hun exen, die bevriend waren. ‘Inmiddels zijn die relaties al zes jaar voorbij, maar we trekken nog steeds met dezelfde vriendengroep op. Heel gezellig. We zien onze exen als kameraden. En tussen ons beide was er een klik, dus wij gaan graag samen op pad, zoals nu een stedentripje naar Leeuwarden. Lekker winkelen, terrasje pakken en de stad verkennen. Wie weet wat voor leuke heren we hier nog tegenkomen!’

Onderbuikgevoel
Echt actief op zoek zijn de meiden niet. ‘We komen wel eens wat aardigs tegen in de kroeg. Aan internetdaten doen we niet. Natuurlijk hebben we wel eens op zo’n site gekeken, maar je weet nooit zeker wat voor vlees je in de kuip hebt. In de kroeg kan iemand je ook voor de gek houden, alleen dan heb je altijd nog je onderbuikgevoel. We horen regelmatig positieve verhalen van anderen over internetdaten. Toch gaan wij liever op stap. En net zagen we nog drie leuke mannen op een boot.’

Genieten
Hun leven is verder helemaal naar tevredenheid. Annette viert binnenkort haar 12,5 jarig jubileum bij de apotheek waar ze met veel plezier werkt. Bovendien voelt ze zich helemaal thuis in haar huis in Vriezenveen. Denise vermaakt zich al tien jaar uitstekend bij een tandtechnisch laboratorium waar ze onder meer baliewerk, administratie en koerierswerk doet. Zij heeft vorig jaar net een droomappartement in Almelo gekocht. Zijn er – naast een leuke man – nog wensen en ambities? ‘Eigenlijk niet. Het leven komt zoals het komt en zoals het nu gaat, genieten we er volop van.’

Website by: de prins ©2010